Ibland är det svårt att förstå varandra...När du som chef upplever att något blir fel i kontakten med en viss medarbetare, och hur du än försöker blir resultatet detsamma, är det smart att ta hjälp utifrån. Jag har hört hundratals chefer berätta om "konstiga" medarbetare. Och jag har hört ännu fler medarbetare beskriva "omöjliga" chefer. Med enkla medel och smidiga insatser har jag sedan hjälpt dem att förstå varandra och fortsätta kommunicera på ett konstruktivt sätt.

 

Hör av dig till Fredrik på 072-742 14 60 för kostnadsfri rådgivning och förslag på lösning.HR PLAY hjälper er att kommunicera som proffs när det behövs som mest.

Kärnan i vårt dagliga arbete är ett professionellt yrkesutövande i kombination med ett bemötande som överträffar förväntningar. Ett gott bemötande är oftas enkelt att genomföra och ger mycket tillbaka.

I situationer där vi känner oss utsatta, påhoppade eller osäkra väljer vi ibland ett bemötande som i efterhand känns olustigt. Det kallas ibland för ett "dåligt" bemötande. Jag väljer att kalla det ett otränat bemötande.

Genom att träna på svåra bemötandesituationer kan ni undvika missförstånd, ineffektivitet, förlorade kunder och badwill.

HR PLAY har utbildat över 600 personer i konstruktiv kommunikation och bemötande för proffs. Kursen ger kunskap och verktyg som gör det lättare att välja ett bemötande som stärker företagets varumärke och den individuella professionaliteten.

 

Boka eller fråga >>>