Att skapa musik tillsammans är både roligt, nyttigt och lärorikt. Vi hade en väldigt rolig eftermiddag där vi lärde oss att man kan göra väldigt mycket Tillsammans – om man bara håller takten… Rolig och bra övning för alla slags grupper som vill lära känna varandra lite bättre. Flera av mina medarbetare höll i ett instrument för första gången och var genuint lyckliga efteråt. Kul!

Jacob Bergström, VD - HR On Demand Sweden AB

 

Mina medarbetare och jag hade en dag tillsammans där vi under Fredriks ledning lärde känna varandra och våra personligheter med musiken som ett verktyg. Vi tyckte alla att dagen gav upphov till många viktiga reflektioner och perspektiv som vi fortsätter att bära med oss och vi hade dessutom en fantastisk rolig dag tillsammans.

Christer Johansson, VD - Rådhuset Skara AB

 

För underhållningsavdelningen på Viking Line gav HR PLAY-teamtraining många goda skratt och minnen och även värdefulla tankar kring teamwork, gemensamt mål och möjligheter då man jobbar kring varje individs styrkor och insats. För att låna några av de feedback vi fick in av gruppen: ”Tack för 3 jätteroliga och inspirerande dagar”, ”Bandet var sjukt kul”, ” Orkester kul övning - samarbete - hjälpa varandra”. Rekommenderar varmt till alla som vill ta sin organisation på en utfärd utanför ”comfort zone” och ge denna en oförglömlig upplevelse.

Lotta Bergman, Entertainment Manager - Viking Line

 

I uppföljningssamtalet en vecka efter gav Fredrik mig en rad tips och råd på hur jag kunde ta tillvara styrkorna i varje individ. Det är oerhört imponerande att han kunde identifiera utvecklingspotentialen i gruppen på så kort tid. Jag kan varmt rekommendera denna workshop till andra som vill optimera arbetslag eller styrelse.

Anna Lärk Ståhlberg, VD - Drivhuset Väst


"Samtliga deltagare lyfte sig själva till något jag inte riktigt hade trott! Samarbete och ansvarstagande blev självklart. Detta blev för oss startskottet till ett väl fungerande arbetsteam som nu utvecklas hela tiden."

Stefan Larsson, Enhetschef - Naturvårdsteamet

 

"Under 3 vansinnigt roliga och utvecklande timmar fick vi lära oss att inget är omöjligt - tillsammans spelade vi tio olika instrument och sjöng en låt... Jag kan med ett leende på läpparna ge mina allra bästa rekommendationer..."

Oluf Skoogh, Gruppchef Försäljning - Göteborg Energi DinEl AB

 

Även om aktiviteten att bli rockstjärna för en kväll innehöll stora mängder skratt och glädje så kunde man inte undgå att förstå undermeningen att 'vi måste jobba tillsammans som en enhet för att nå vårt mål'. Det blev väldigt tydligt med musikens hjälp. Om man är ute efter en aktivitet som kombinerar 'nytta med nöje' så kan jag definitivt rekommendera denna!"

Magnus Kristiansson, Säljcoach - Bixia Uddevalla